Du er her: Vikåsen IL » Om Vikåsen IL » Grasrotandelen

Grasrotandelen til Vikåsen IL?

Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping velge ett lag eller én forening som skal motta inntil fem prosent av det beløpet du spiller for. Grasrotandelen går ikke utover innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Vikåsen IL er registrert i Brønnøysund. Vi håper alle våre medlemmer er med å støtter klubben.

Vil du gi din støtte til oss?

Lagnavn: Vikåsen IL
Organisasjonsnummer: 985 541 728

Last ned dette skjema og ta det med neste gang du spiller og sørg for at du er med å støtte VIKÅSEN.

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte oss!
Du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker, for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte. Dette er nå mulig fra 1. mars via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax). Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen, og du gjør det på én av følgende måter:
1. Hos Kommisjonær: Ta med deg klubbnavn og organisasjonsnr - og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
2. SMS: GRASROTANDELEN 985541728 til 2020 (tjenesten er gratis).
3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no å foreta tilknytningen der.
4. Norsk Tipping Mobilspill.

Mer informasjon finnes på https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen/. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne.

Les mer her hvordan dette er iverksatt: https://www.norsk-tipping.no/

Takk for at du støtter oss via Grasrotandelen!